HEM     Kanotuthyrning     BOENDE     KANOTKARTOR     Galeri


Välkommen till Bootshaus

 

Ska du boka kanot för din paddeläventyr i Dalsland? Eller hitta ett lugnt boende med självhushåll i naturnära läge direkt vid Dalslands Kanal? Eller planerar du ett kanot-träningsläger och letar efter passande lokal? Vi på Bootshaus erbjuder mycket inom paddling och boende, även i kombination.

Christian Dietz och personal hälsar dig välkommen. Christian är själv aktiv inom både kanotracing, surfski och SUP och kan de specifika behov som berör paddlingen. Vi erbjuder nu även träningspaket för paddlare som inkluderar boende och coaching under tiden du stannar hos oss.

 

 

 

Om du letar efter hyrkanoter och kajaker i hög kvalité så har du precis kommit rätt. Men det slutar inte där - vi är lika noga med kvalitén av vårt tillbehör. Vi har många återkommande gäster som väljer oss av just denna anledning. Och är paddlare själva. Och vi hjälper dig som nybörjare att få en lyckad start i ditt kanotäventyr.

Hos oss hittar du lugnt boende med självhushåll nära naturen och direkt vid vattnet. Välj mellan rum eller egen lägenhet. Vi har veckopaket men du är även välkommen för en natt.

Letar du efter mer information för att planera din din resa? Om du har bokar hos oss eller kör på egen hand - du är lika välkommen att hitta inspiration här på vår sida. 

 

kontakt